Javított hozam
A termékek külső vékony héját először folyékony nitrogén (LIN) fürdőben megfagyasztják, amely megköti a nedvességet, ezzel pedig segít megelőzni a kiszáradást és az ebből adódó súlyveszteségeket
Foglaljon ingyenes konzultációt az egyik élelmiszeripari szakértőnkkel.
Élelmiszeripari vezető, Amerika
Sok ügyfelünk nitrogént használ mechanikus fagyasztási folyamatának javítására. A nitrogén sokféleképpen javíthatja jelenlegi folyamatát, legyen szó a nitrogén használatáról a meglévő mechanikus fagyasztója kapacitásának növelésében, kéregfagyasztásnál, a munkaszalag tapadásának vagy nyomainak csökkentésénél vagy a hozamnövelés érdekében megkötött nedvesség céljából. Hagyja, hogy étkezési szakembereink meghatározzák a legjobb megoldást folyamata számára.
We care deeply about safety and quality. Our gases and equipment comply with all relevant food legislation.
We don't just supply gases and equipment, we want to help you succeed every step of the way. This is why we also are world leaders in food industry innovation, run trials for you on-site or in one of our laboratories, offer consultancy including process evaluation and optimisation, analytical services and training support.
Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.
Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.