logo Go to Home Page

Keményedési vagy kéregfagyasztó megoldások az élelmiszeripar számára

Keményítse meg termékének külső felületét az optimalizált további feldolgozás érdekében

Réteges ételeket gyárt, mint például lasagnát vagy desszerteket? Hőérzékeny a terméke? Várnia kell a rétegek között? Elérte-e a gyorsfagyasztójának teljes kapacitását és korlátozza-e az áteresztőképességét? Fel akarja gyorsítani a vágási vagy szeletelési folyamatát miközben elkerüli a termék károsodását vagy szakadását? Vagy egyszerűen vékonyabb szeleteket szeretne készíteni? Akkor az ultragyors kéregfagyasztás jelentheti a megoldást az Ön számára.

Az élelmiszerterméke kriogén úton történő megkeményedésével vagy kéregfagyasztásával ideiglenesen lefagyasztja a terméke külső felületének vékony rétegét. Ez a pillanatra lehűlt és megkeményedett felület lehetővé teszi a gyártás sikeres folytatását, legyen szó akár a termék átengedéséről nagy sebességű vágó- vagy szeletelő berendezésén; vákuumcsomagoló berendezésén minimális deformációval; újabb réteg hozzáadásával vagy feltöltésével; vagy egyszerűen a termék mechanikus fagyasztóba történő áthelyezésével a fagyasztási folyamat folytatása érdekében.

Akár szakaszos, akár folyamatos üzemre van szüksége, szakértőink örömmel segítenek meghatározni, hogy melyik kompakt fagyasztó lesz a legmegfelelőbb az Ön egyedi igényeihez.

Öt ok, hogy miért alkalmazza a kéregfagyasztást a termékein

Hozamoptimalizálás és hulladékcsökkentés

Ha szeletelni vagy darabolni kívánja termékét, a sérülésektől való védelem minimális veszteséget és jobb minőségű terméket biztosít

Megnövelt feldolgozási sebesség

Nagyobb vágási sebességgel dolgozhat, a forró vagy olvadékony önteteknek ellenáll a terméke, vagy akár a mechanikus fagyasztókapacitását is növelheti

Szűk keresztmetszet enyhítése

A meleg terméket kezelőknek nem kell megvárniuk, amíg a terméke lehűl egy hűtőházban

Vékony szeletek

A keményített termékfelület lehetővé teszi Önnek a vékonyabb szeletek előállítását

Élelmiszerbiztonság és minőség

Ez a folyamat megőrzi a termék minőségét. Keményedés után közvetlenül felolvasztva a termék frissnek minősül

Kérdezze meg a Szakértőt

Neil Hansford

Élelmiszer-technológiai szakértő, Egyesült Királyság

“Mondanom kell, hogy a friss kéregfagyasztott / keményített termékem korábban le volt már fagyasztva?”
Nem, mert a kriogén módon történő kéregfagyasztás nagyon gyors, időben korlátozott és csak a termék külső rétegére vonatkozik.

Szárazjég

Zéró víz, zéró maradékanyag, csak a tiszta hideg
TÖBB INFORMÁCIÓ

Kíváncsi a minőségre és a megfelelőségre?

Rendkívül fontos számunkra a biztonság és a minőség. Gázaink és berendezéseink megfelelnek az összes vonatkozó élelmiszer jogszabálynak.

TÖBB INFORMÁCIÓ

Freshline® Élelmiszer Szolgáltatások

Nem csak gázokat és berendezéseket szállítunk, hanem segíteni akarunk Önnek a sikere minden lépésében. Éppen ezért világelsők vagyunk az élelmiszeripari innováció terén is, ugyanis a kísérleteket a helyszínen vagy az egyik laboratóriumunkban is el tudjuk végezni Önnek, illetve tanácsadó szolgálatásokat is biztosítunk folyamatértékelés és optimalizálás, elemző szolgáltatások és képzési támogatás formájában.

TUDJ MEG TÖBBET

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Nitrogén

A nitrogén inert tulajdonságainak köszönhetően széles körben alkalmazható. Folyékony formában hűtési és fagyasztási célokra használható, míg gázként számos iparágban javítja a hozamot, optimalizálja a teljesítményt és növeli a biztonságot.

Kíváncsi arra, hogy ez a megfelelő megoldás az Ön számára?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK